Dodelijk verkeersongeval in Vilvoorde

Verspreiding op vraag van de Procureur des Konings te Halle-Vilvoorde
Locatie
Vilvoorde
Datum

Vorige week maandag kwam een vrouw om het leven bij een verkeersongeval in Vilvoorde. Politie en parket zoeken getuigen.

De feiten gebeurden op 23 juni 2014 op het kruispunt van de Woluwelaan en de Leuvensesteenweg. Die maandagvoormiddag, rond half 11, stond een vrachtwagen stil voor het rode verkeerslicht op de Woluwelaan in de richting van Diegem. Toen het licht op groen sprong en de bestuurder zijn weg vervolgde, reed hij een vrouw aan die op dat moment overstak. Het slachtoffer kwam onder de vrachtwagen terecht en overleed aan haar verwondingen. De bestuurder reed verder in de richting van Diegem. De onderzoekers weten dat de bestuurder van een witte vrachtwagen een gesprek had met enkele onbekende getuigen. De speurders willen hen graag spreken.

De vrachtwagen die de vlucht nam, betreft een trekker met een witte oplegger met 3 assen achteraan. Op de linkerzijde van de oplegger, rechts bovenaan, staat een logo van ongeveer één meter groot met gele en groene kleuren. Het bevat vermoedelijk een afkorting van een 3-tal letters. Was u getuige van het ongeval of hebt u andere nuttige informatie, aarzel dan niet contact op te nemen met de politie.