Aanranding op een minderjarig meisje

Verspreid op vraag van de Procureur des Konings te Dendermonde
Plaats
Kruibeke
Datum

De politie en het parket van Dendermonde zouden graag deze man (robotfoto) willen kennen die twee maanden geleden een meisje van 17 met geweld heeft aangerand in Kruibeke.

De feiten gebeurden op maandag 03 januari 2011. Het meisje werd rond 22.45 uur afgezet door vrienden aan het benzinestation in Kruibeke. Ze stapte in de Mercatorstraat richting de Polderstraat toen plots een donkere stationwagen met lichtbaken naast haar stopte. Dit kan een Taxi zijn. De man in de wagen opende het raam en sprak haar aan. Het meisje wimpelde de man af, maar hij gaf niet op. Hij stapte uit de wagen, greep haar vast en plaatste haar op de passagierszetel waar ze werd aangerand. Het meisje kon nadien vluchten en zag het voertuig wegrijden in de Bazelstraat richting Antwerpen.

Het gaat om een man van vreemde origine, vermoedelijk Turks.Hij sprak gebroken Nederlands met een zware stem. De man is struis gebouwd en kalend, maar heeft nog wat zwarte haren langs de zijkant. Zijn aangezicht is rond zonder baard of snor. Hij heeft dikke zwarte wenkbrauwen en een verzorgd gebit (mogelijk vals).Op het ogenblik van de feiten droeg hij een grijze polo met lange mouwen, een zwart geklede broek en een zwarte spannende boxershort.

Meent u de man te herkennen of weet u meer over de feiten, aarzel dan niet contact op te nemen met de politie.