Aanranding van de eerbaarheid in Aalst

Verspreid op vraag van het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde
Plaats
Aalst
Datum

De politie en het parket van Oost-Vlaanderen zijn op zoek naar deze man. Hij wordt er van verdacht een jonge vrouw te hebben aangerand op klaarlichte dag in Aalst.

Op donderdag 10 april 2014, rond 09u00, stapte een jonge vrouw te voet naar haar werk in het centrum van Aalst. Toen de vrouw de doorgang tussen de parking van de "Keizershallen" en het "Keizersplein" nam, werd ze plots gegrepen door een onbekende man. Hij greep haar vast langs achter en legde één hand voor haar mond en één hand rond haar nek. De dader trok haar achteruit waardoor zij ten val kwam. De dader betaste het slachtoffer, maar doordat de vrouw heel hard begon te roepen sloeg hij op de vlucht.

De dader is tussen 35-40 jaar oud en struis gebouwd. Hij is 1m80 lang en heeft kort donker haar met grijs tussen. Hij heeft donkere wenkbrauwen en een rond gelaat met scherpe kaakbeenderen. Hij droeg een bril met zilverkleurig vierkantig montuur, een blauwe jeans en een opvallende oranje sweater zonder belettering met rits bovenaan.