Verkrachting in Turnhout

Verspreiding op vraag van de Procureur des Konings van Turnhout
Locatie
Turnhout
Datum

Verspreid op 2011-02-04 00:02:00 op verzoek van de Procureur des Konings van Turnhout

De politie en het parket van Turnhout zouden graag deze jongeman (robotfoto) willen kennen die vorige zomer een meisje van 14 heeft verkracht in Turnhout.

De feiten gebeurden op donderdag 12 augustus 2010. Het meisje was die middag met de bus op weg van Vlimmeren naar Turnhout. Het was toen ongeveer 12u30. Op de bus werd ze aangesproken door een jongeman die haar complimentjes maakte. Ze stapten allebei af, vlakbij het NMBS-station van Turnhout.

Aan de achterzijde van het station kwam de man naast haar lopen. Hij nam haar bij de hand en leidde haar naar een wachthokje van de autobussen. Wanneer hij haar op de mond wilde kussen, duwde ze hem met beide handen weg. De man trok haar mee in één van de herentoiletten, deed de deur op slot en verkrachtte haar. Toen ze zich verzette, sloeg hij met zijn vlakke hand in haar gezicht.

Het gaat om een jongeman van 20 à 25 jaar oud. Hij heeft een gebruinde huid en donkerbruin tot zwart kortgeknipt haar. Hij sprak gebroken Nederlands, gemengd met Engels.Op de dag van de feiten droeg hij een witblauw geruit overhemd, een donkerblauwe jeansbroek en lichtgrijze stoffen sportschoenen. Hij had een zwarte rugzak bij zich met op de voorzijde twee grote zwarte opgestikte getallen, dat kan zeker iemand zijn opgevallen. Hij rookte sigaretten van het merk MARLBORO.

Meent u deze jongeman te herkennen of weet u meer over de feiten, aarzel dan niet contact op te nemen met de politie.

verdachte