Zedenfeiten in het Sint-Annapark in Maldegem

Verspreid op vraag van het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent
Plaats
Maldegem
Datum

De politie en het gerecht zijn op zoek naar deze twee mannen.
Zij worden er van verdacht op maandag 28 september 2015 omstreeks 17.45 uur zedenfeiten te hebben gepleegd op een minderjarig meisje in het Sint-Annapark in Maldegem.
De twee verdachten werden opgemerkt wanneer zij naast een zitbank stonden langsheen het centrale pad van het park (dichtbij de speeltuin).
Het slachtoffer passeerde de mannen aan haar linkerzijde en stapte verder op het centrale pad in de richting van de Markt van Maldegem.
Wat verder stonden plots die twee zelfde mannen voor haar en namen het meisje mee naar een bebost gedeelte rechts van het centrale pad.

Beschrijving van de verdachten :

Robotfoto 1

De eerste verdachte is vermoedelijk rond de 30 jaar oud, 1m85 groot en gespierd. Hij heeft een getaande huidskleur, een langwerpig gezicht, donkere ogen, donker kort bros haar en een baard.
Hij heeft dikke doorlopende wenkbrauwen en een platte brede neus.
Wat zeker opvalt bij de verdachte is het lijnvormig litteken links op zijn voorhoofd.
Die dag droeg hij een licht blauwe trainingsvest met witte strepen, vermoedelijkvan het merk Adidas, een donkerblauwe jeansbroek en kapotte schoenen.

Robotfoto 2

De tweede verdachte is eveneens rond de 30 jaar oud, 1m80 groot, zwaar gebouwd en heeft een getaande huidskleur. Hij heeft een rond gezicht, donkere ogen, kort donker bros haar dat iets langer was dan zijn kompaan en een platte neus. Hij heeft kleinere ogen met fijne wenkbrauwen en een kleine mond met een dikkere onderlip
Die dag droeg hij een kleurrijke trainingsvest met paars, blauw en groen, een donkerblauwe jeans en vuile witte Adidas schoenen .
Ze spraken voor het slachtoffer een onbekende taal en zeiden slechts één zin in het gebroken Nederlands.

Herkent u de mannen op de robotfoto, of heeft u meer nuttige informatie met betrekking tot de feiten, neem dan contact op met de speurders.