Zedenfeiten te LOUVAIN-LA-NEUVE

Verspreid op vraag van de Procureur des Konings te Nijvel
Plaats
Ottignies-Louvain-la-Neuve - LOUVAIN-LA-NEUVE
Datum

Op zondag 1 februari 2009 omstreeks 07.00 uur 's ochtends werd een inwoonster van LOUVAIN-LA-NEUVE aangerand. De vrouw liep op de place Ondines toen ze plots langs achter werd aangevallen. Gelukkig kon de vrouw ontsnappen. Er werd een robotfoto van de dader opgesteld. Het gaat om een man van Europese afkomst. Hij heeft kort blond haar en is vermoedelijk rond de 20 jaar oud. Hij is mager gebouwd, ongeveer 1m80 lang en heeft een fijne rechte neus. Zijn ogen zijn licht van kleur met daarin zwarte puntjes. De man droeg een grijze -lichtgroene nylon vest met rits en een jeans.

Vermoedelijk was de dader ook deze maand actief in dezelfde streek : • Op 15 april 2009 omstreeks tien over middernacht (00.10 uur) werd een vrouw aangerand in de rue Cours Marie D'Ougnies.

• Twintig minuten later werd in het portaal van een gebouw een tweede aanranding gepleegd in de Rue des Wallons. Hier droeg de dader een turquoise pull, een beige broek en een grijze of beige pet.

Meent u de man te herkennen of weet u meer over deze zaak neem dan contact op met de onderzoekers via het gratis nummer 0800 91.119.