Inbraak in het restaurant GLOBAL VILLAGE in Zaventem

Verspreid op vraag van van het Parket van Halle-Vilvoorde
Plaats
Zaventem
Datum

Op zaterdag 26 november 2016 tussen 02u00 en 10u00 werd er ingebroken in het restaurant Global Village in de Lozenberg 1 in Zaventem. De kassa werd leeggemaakt en een kluis die zich in de keuken bevond werd opengebroken en de inhoud ervan werd gestolen.

De 3 daders gaan naar de keuken van het restaurant. Daar staat een brandkoffer die ze met behulp van een schroevendraaier, breekijzer en zware hamer openbreken. De inhoud van de koffer nemen ze mee.

De eerste dader is mager gebouwd, heeft donker haar en is ongeveer 1m70 groot. Hij droeg die dag een donsjas met kap, een losse trainingsbroek en sportschoenen.

De tweede dader is de grootste van de 3 en slank gebouwd. Hij is vermoedelijk rond de 30 jaar oud en had die dag een stoppelbaard. Hij droeg een bril met een breed, donker montuur aan de zijkanten. Hij was gekleed in een 3/4 jas, lange broek en donkere klassieke schoenen.

De derde dader heeft ook een stoppelbaard. Hij is ongeveer 1m75 groot en is vermoedelijk tussen de 25 en 30 jaar oud.
Hij droeg die dag een muts, een donsjas, een jeans en sportschoenen.

Deze laatste dader gaat nadien ook nog achter de toog van het restaurant, breekt de kassa open door ze op de grond te smijten, en neemt de inhoud mee.