Moord van Anne BECKMANNS

Verspreiding op vraag van de Procureur des Konings te Charleroi
Locatie
Thuin
Datum

Op maandag 7 september 2009 werd het lichaam van Anne BECKMAN gevonden in de Samber in THUIN, langs het jaagpad.

Haar lichaam vertoonde onverklaarbare bloeduitstortingen op de benen, een blauw oog en meest opmerkelijk, geen water in de longen, wat er op wijst dat de vrouw niet door verdrinking om het leven is gekomen.

Uit het onderzoek is gebleken dat Mevrouw Beckmann de avond voordien, op zondag 6 september 2009, heeft deelgenomen aan de watersteekspelen in THUIN. Ze werd die dag verschillende keren opgemerkt maar in de loop van de avond werd ze niet meer gezien.

Wat is er gebeurt die avond van zondag 6 september 2009 in THUIN ?Is Mevrouw Beckmann het slachtoffer geworden van een ontmoeting die slecht is afgelopen ? Kende ze haar belager ?Nog vele vragen blijven onbeantwoord.

Mevrouw Beckmann was goed gekend in THUIN en haar overlijden heeft de bewoners van deze gemeente in Henegouwen erg aangegrepen.

Het onderzoek loopt nog. De speurders onderzoeken nog informatie die tot de opheldering van de feiten kan leiden.

Hebt u Anne Beckmann gezien op de avond van zondag 6 september 2009 of in de nacht van zondag 6 op maandag 7 september 2009 in THUIN ? Of hebt u andere informatie over wat er kan gebeurt zijn met Anne Beckmann, dan willen de speurders dat graag weten.