Onbekende man gevonden in Antwerpen Linkeroever

Verspreid op vraag van de Procureur des Konings te Antwerpen
Plaats
Antwerpen - (Linkeroever)
Datum

De politie en het parket van Antwerpen zijn op zoek naar de identiteit van deze man die begin vorig jaar omkwam bij een brand in Antwerpen Linkeroever.

Op zaterdag 8 maart 2008, rond middernacht, kregen de brandweer en de politie van Antwerpen een oproep voor een uitslaande brand in een leegstaand schoolgebouw, gelegen tussen de Ernest Claesstraat en de Carel Van Manderstraat in Antwerpen Linkeroever.

Het schoolgebouw stond bekend als kraakpand en gaf onderdak aan verscheidene mensen.De brand moet even voor middernacht zijn ontstaan. Pas rond half 4 in de ochtend had de brandweer het vuur onder controle en kon er worden begonnen met het nablussen.

Pas dan werden ter plaatse stoffelijke resten gevonden van een onbekende man. Wie hij is en wat hij deed in het leegstaande schoolgebouw, is niet bekend.Om het slachtoffer van de brand te identificeren werd een hoofdreconstructie in 3D gemaakt.

Hopelijk kan iemand het slachtoffer een naam kan geven.BeschrijvingHet gaat om een volwassen man.

Hij is vermoedelijk tussen 25 en 35 jaar oud. Over de kleur van zijn ogen en zijn haartooi is niets bekend.

Bij gebrek aan deze waardevolle informatie werd het hoofd kaal voorgesteld, maar laat u daar zeker niet door afleiden.Meent u deze man te herkennen of weet u meer over de omstandigheden van de brand, aarzel dan niet contact op te nemen met de politie. Enkele minuten voor de brand ontstond, werden 2 jongemannen gezien aan het schoolgebouw. Ook die zouden de speurders graag willen spreken. Ze kunnen belangrijke getuigen zijn.