Onbekende vrouw gevonden in Westdorpe (NL)

Verspreid op vraag van Officier van Justitie in Nederland
Datum

Een voorbijganger trof op 22 juni 2019 een overleden vrouw aan in een weiland in Westdorpe. Vermoedelijk is ze elders doodgeschoten en in het weiland achtergelaten. Het weiland ligt langs de Sint Anthoniekade op slechts enkele meters van de grens met België. De Nederlandse en Belgische politie werken samen in deze zaak

Er zijn geen persoonlijke spullen of kledij aangetroffen bij het lichaam wat het achterhalen van de identiteit van het slachtoffer bemoeilijkt.

Het gaat om een vrouw van naar schatting tussen 50 en 65 jaar oud. Ze heeft een lichte huidskleur, is ongeveer 1.60 meter lang, weegt rond 60 kilogram en heeft kort, rossig haar.Het lichaam heeft geen tatoeages of andere herleidbare uiterlijke kenmerken. Wel wees sectie uit dat bij één of meerdere operaties de baarmoeder, eierstokken en galblaas van de vrouw zijn verwijderd en ook heeft zij een blindedarmoperatie ondergaan.

De Hoofdofficier van Justitie heeft een beloning uitgeloofd van 15.000 euro voor de tip die leidt naar de identiteit van de vrouw en tot oplossing van het misdrijf dat haar het leven kostte.

Mist u iemand die aan de beschrijving voldoet? Heeft u een idee wie het slachtoffer zou kunnen zijn, wat haar is overkomen of wie verantwoordelijk is voor haar dood?