PHISHING - 2 CASHERS in HOOFDDORP (Nederland)

Verspreid op vraag van het Parket van Limburg
Datum

Op 22 februari 2018 stapten om 08.47 uur twee verdachte mannen het casino in Hoofddorp in Nederland binnen.

De ene man blijft staan aan de toog en bestelt 2 drankjes. De andere man stapt direct naar de speelautomaat, haalt een oranje bankkaart van ING boven en haalt 5 keer 500 euro af. Even later stuur de man aan de kassa hem een smsje en verdwijnt. Ook de tweede dader verdwijnt. Vermoedelijk geven de twee verdachten aan elkaar de bankkaart door want even nadien gaat de tweede man naar de speelautomaat om geld te innen. Hij haalt 2 keer 500 euro af en 5 minuten later keert hij opnieuw terug om nog eens 3 keer 500 euro af te halen.

 

Beschrijving van de daders:

De eerste dader is van Noord Afrikaanse origine, 20 tot 30 jaar oud. Hij is ongeveer 1m75 en mager. Hij heeft donker golvend haar die aan de zijkant is opgeschoren. Hij heeft een smal gezicht en een opvallende neus. Hij draagt een blauwe jeans, een opvallende trui in wit en zwart en zwarte sportschoenen met een witte zool.

De tweede dader is gezetter van postuur. Hij is ook Noord-Afrikaans, tussen de 20 en 30 jaar en is 1m80. Hij heeft donker kort haar en een baard. Hij heeft een rond gezicht en een moedervlek op zijn rechterkaak. Hij draagt een blauwe jeans, een donkere vest en beige sportschoenen. De politie en het parket vragen uw hulp om de daders op te sporen