Ronald VANDEREYCKEN

Verspreid op vraag van / op vraag van de Onderzoeksrechter in Limburg (B)
Plaats
Genk
Datum

Politie en gerecht doen vandaag een nieuwe specifieke oproep in het kader van het onderzoek naar de vermiste Ronald VANDEREYCKEN (53) uit Genk.

Ronald Vandereycken werd op zaterdag 3 juni, om 12u47, voor de laatste keer gezien nabij apotheek DE VOORZORG in het van centrum van Genk.
Hij verplaatste zich met een lichtgrijze PEUGEOT 207, bouwjaar 2007, met kentekenplaat 1-PKB-557.

De wagen werd op zondag 4 juni in verdachte omstandigheden nog gezien in de Louis Paul Boonstraat in Gellik, in de omgeving van de Kompveldstraat en de Wijerdijk in Lanaken.

Op 27 juli werd de PEUGEOT 207 uit het Albertkanaal gehaald, in de buurt van de brug aan de Kompveldstraat. De vermiste Vandereycken werd niet aangetroffen.

In het kader van gerechtelijk onderzoek werd eind juni de 53-jarige Marc C. uit Bilzen opgepakt. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij de verdwijning van Ronald Vandereycken.

De onderzoekers houden er ernstig rekening mee dat Vandereycken niet meer in leven is en dat zijn lichaam in Nederland werd gedumpt of zou zijn begraven.

NIEUWE SPECIFIEKE OPROEP

De speurders richten vandaag een nieuwe specifieke oproep aan de bevolking van de grensstreek, Belgisch en Nederlands Limburg, meer bepaald aan de mensen in de omgeving van Maastricht.

Hebt u de verdachte Marc C. of de grijze PEUGEOT 207 in de maand juni 2017 gezien in de ruime omgeving van het kanaal in Maastricht, aarzel dan niet contact op te nemen met de politie. Ook als u andere nuttige informatie hebt met betrekking tot deze zaak, willen de speurders dat graag weten.

Tips zijn welkom

per e-mail via het adres opsporingen@police.belgium.eu, of telefonisch

  • vanuit België via het gratis nummer 0800 30300
  • vanuit Nederland via het nummer 0032 2 5544488 (betalend)

Discretie wordt verzekerd.