Slagen en verwondingen in Antwerpen

Verspreid op vraag van het Parket van Antwerpen
Plaats
Antwerpen
Datum

Op vrijdag 29 maart 2019, om 17u20, werd een buschauffeur van De Lijn het slachtoffer van slagen en verwondingen. De feiten gebeurden op bus 30, op de Turnhoutsebaan in Antwerpen.

Een man houdt de deuren van de bus open zodat zijn vriend kan opstappen. Als een collega van de buschauffeur daar een opmerking over maakt, worden beide mannen verbaal agressief. De buschauffeur komt tussen en wordt door de man die als laatste opstapte meerdere malen in het gezicht geslagen.

Verdachte 1 stapte als tweede op en heeft de buschauffeur geslagen. Hij is 1m75 lang, atletisch gebouw, tussen 20 en 30 jaar oud en had zeer kort geschoren blond haar. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte jas, een witte T-shirt, een blauwe jeans en sportschoenen.

Verdachte 2 hield de deuren van de bus open. Hij is 1m75 en iets magerder dan zijn vriend. Hij is ook tussen 20 en 30 jaar oud en heeft kort haar. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een witte donsjas, een donkere T-shirt met opschrift, een blauwe jeans en sportschoenen.

Ze spraken beiden Nederlands.