Verkrachting in Hasselt

Verspreid op vraag van het parket van Limburg
Plaats
Hasselt
Datum

In de nacht van 19 op 20 december 2019 werd een 19-jarig meisje brutaal verkracht door 2 mannen. Zij was die nacht op stap in discotheek Versuz in Hasselt.

Een jongeman bood haar aan om haar naar huis te rijden. Toen zij instapten in zijn voertuig kwamen er nog 2 andere jongemannen bijzitten in het voertuig. De bestuurder zette het slachtoffer af op een onbekende plek, samen met de 2 andere inzittenden. Daar werd het slachtoffer gewelddadig verkracht. Na afloop kwam dezelfde bestuurder hen terug ophalen en werd het slachtoffer bij haar thuis afgezet.

Eerder die avond heeft het slachtoffer staan praten met enkele mensen in de discotheek en de onderzoekers wensen deze personen te spreken.

Beschrijving persoon 1 :

Deze jongeman had zwart haar en droeg een ringbaardje. Hij droeg die avond een zwarte T-shirt met print, een gescheurde jeans en zwarte schoenen.

Beschrijving persoon 2 :

Hij is een stevig gebouwde jongeman met voorovergebogen schouders. Hij heeft een opvallende manier van stappen. Hij droeg die avond polo met zwarte kraag en drukke print, een donkere broek en zwarte schoenen met witte zool.