VIDEO - Gewapende diefstal op de winkel “TOM&CO” in Laeken

Verspreid op vraag van het Parket van Brussel
Plaats
Laken
Datum

Op 14 juni 2019, omstreeks 16u20, werd in Laken een gewapende overval gepleegd op de winkel “TOM&CO” in de Houba de Strooperlaan.

Een jongeman gaat de winkel binnen en begeeft zich onmiddellijk naar de werkneemster. Hij toont zijn vuurwapen en dwingt haar naar de kassa te gaan, waarvan hij de inhoud eist. Zij opent de kassa en de dader grijpt de bankbiljetten en steekt die in zijn rugzak. De dader laat echter enkele bankbiljetten in de kassa liggen en gaat richting uitgang. Maar na enkele stappen, bedenkt hij zich en pakt hij ook de resterende bankbiljetten mee. Daarop verlaat de dader de winkel en vlucht hij te voet weg.

De dader is rond de 20 jaar en heeft een getaande huidskleur. Hij is mager gebouwd en ongeveer 1m70 lang. Hij heeft bruine ogen, donker haar en een beginnende  snor.
Op het ogenblik van de feiten droeg hij een blauwe jeans, een zwarte sweater met kap, blauwe sportschoenen met witte zolen en een zwarte muts. Hij had ook een grijze rugzak van het merk “Convers-All Star” bij zich.