Woninginbraak met diefstal van wapens in Kraainem

Verspreiding op vraag van het parket van Halle-Vilvoorde
Locatie
Kraainem
Datum

In de nacht van zondag 15/10/2017 op maandag 16/10/2017 werd er ingebroken in een woning in de Karel Verhaegenlaan in KRAAINEM. De buit was aanzienlijk en er werden ook wapens, munitie en bankkaarten gestolen.

Met deze bankkaarten werden er op maandag 16/10/2017 in de regio Brussel meerdere aankopen verricht en geldafhalingen gedaan.

Tijdens deze transacties konden er 4 verdachten gefilmd worden door bewakingscamera’s; 3 mannen en 1 vrouw.

VERDACHTE 1 : De eerste verdachte is een man die struis gebouwd is. Hij heeft kortgeschoren haar met plekken in en heeft een stoppelbaard. Hij droeg een zwarte vest, grijze pull, een bleke jeans en zwarte sportschoenen met witte zool.

VERDACHTE 2 : De tweede verdachte is een man en is normaal gebouwd. Hij heeft zwart haar met een kale plek ter hoogte van de kruin. Hij droeg een rode trainingsvest, donkere jeans en blauwe sportschoenen met witte zool.

VERDACHTE 3: De derde verdachte is een man en hij is normaal gebouwd. Hij droeg die dag een zwarte vest met kap, donkere broek en donkere schoenen.

VERDACHTE 4 : De vierde verdachte is een vrouw. Zij is slank gebouwd en heeft lang donker haar in een staart. Zij droeg een zwart vestje, een grijze strakke broek en zwarte open schoenen.