Diefstal met geweld in Duffel

Verspreiding op vraag van het parket van Antwerpen, afdeling Mechelen
Plaats
Duffel
Datum

Op vrijdag 9 april 2021, omstreeks 17.00 uur, pleegde een onbekende man een gewapende overval op een bakkerij in de Stationsstraat in Duffel.

De man kwam rond 16.56 uur toe in het station van Duffel. Hij wandelde door de voetgangerstunnel en ging de bakkerij binnen. Daar bedreigde hij de winkelbediende met een mes en eiste het geld.

Hij vluchtte via de achterdeur en sprong op de trein van 17.05 uur richting Brussel. Om 17.12 uur stapte hij af in station Mechelen-Nekkerspoel. Via de voetgangerstunnel richting fietsenstalling kwam hij uit in de Nekkerspoelstraat. Daar hing hij een tijdje rond, onder andere in ’t Leitje, om omstreeks 17.36 uur bus 1 (Mechelen Station – Centrum – Sint-Libertuskerk) richting Putte te nemen.

Beschrijving verdachte: hij is 1m80 lang, normaal gebouwd en heeft een donkere huidskleur. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een donkere joggingsbroek met witte streep, mogelijk ook een rode streep, een donkerkleurige jas, een zwarte pet, donkere schoenen met witte zool van het merk “Nike”, een mondmasker en een gele schoudertas van het merk “JD Sports”.