Diefstal met geweld op de nachtwinkel « Neki » in Destelbergen

Verspreiding op vraag van het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent
Locatie
Destelbergen
Datum

Op 23 augustus 2022 omstreeks 00.45 uur werd de nachtwinkel Neki, gelegen op de hoek van de Dendermondesteenweg en de Burgemeester Meirsonstraat in Destelbergen, brutaal overvallen door 3 mannen.

Een verdachte, die volledig in het zwart gekleed was, kwam de winkel binnen en stapte recht op de uitbater van de nachtwinkel af. Hij begon uit het niets het slachtoffer in elkaar te kloppen. Tussentijds probeerden twee andere verdachten de kassa te stelen. Dit lukte echter niet, omdat deze nog vasthing aan een kabel. Bij het buitengaan rukte de eerste verdachte de kassa in één keer los en vluchtten ze alle drie weg via de Burgemeester Meirsonstraat.

De eerste verdachte is normaal gebouwd. Hij heeft kort geschoren haar en droeg zwarte kleren en zwarte schoenen. Zijn gezicht was bedekt met een lap stof.

De tweede verdachte droeg een witte trainingsvest met opvallende zwart/witte mouwen. Hij had een zwarte broek en zwarte schoenen aan. Hij droeg blauwe plastic handschoenen en is vermoedelijk een roker.

De derde verdachte is zwaar gebouwd en heeft een baard en snor. Hij droeg een opvallende geel-zwarte training, met op de linkermouw het woord ‘temperature’.