Gewapende overval in Gilly

Verspreiding op vraag van de onderzoekrechter te Charleroi
Plaats
Gilly
Datum

Op donderdag 16 december 2021, iets voor 8.00 uur, pleegden 4 personen een gewapende overval op het bankfiliaal CPH aan de Chaussée Impériale in Gilly.

 

De verdachten gijzelden het personeel van het bankkantoor en zijn gevlucht met een buit. Alvorens te vluchten hebben ze geprobeerd om hun sporen te wissen door brand te stichten. Ze zijn vermoedelijk met een donkere Audi A6 break gevlucht.

De eerste verdachte droeg een siliconen masker die een oudere man voorstelde. Hij droeg een witte overall over zijn kleding en droeg een grote zwarte sporttas over zijn schouder.

De tweede verdachte droeg een siliconen masker die een kale man voorstelde. Hij droeg een witte overall over zijn kleding en een blauwgrijze muts met een pompon.

De derde verdachte is struis gebouwd. Hij droeg een witte overall over zijn kleren en een tweekleurig schildersmondmasker. Hij droeg een grote, geruite tas.

De vierde verdachte is struis gebouwd. Hij droeg zwarte kleren, een zwarte muts en handschoenen en een blauw mondmasker.

De speurders vragen aan iedereen die op 16 december 2021, tussen 7.00 en 9.00 uur, verdachte handelingen heeft gezien in de omgeving van de bank of die informatie heeft over het voertuig van de daders of over dit feit, contact op te nemen met de politie.

Discretie wordt verzekerd.

 

 

 

.