Ramkraak op een tabakswinkel in Kortrijk

Verspreiding op vraag van het parket van West-Vlaanderen afdeling Kortrijk
Plaats
Kortrijk
Datum

Op woensdag 19 december 2018 om 02.02 uur ’s nachts werd een tabakswinkel in de Beheerstraat in Kortrijk het doelwit van een ramkraak.

Drie daders kwamen aan in een witte bestelwagen Renault Trafic met bagagerek en  gestolen nummerplaten 1TJA335 uit Doornik en een zwarte 4-deurs Renault Mégane met nagemaakte Franse nummerplaten.(CC109PW) en een reeds gebroken venster aan de linker achterkant.

De Renault Mégane werd gebruikt als stormram om het rolluik van de winkel te laten plooien zodat de daders de goederen onmiddellijk in de Renault Trafic konden inladen.

De daders waren zeer goed voorbereid en de wagens werden reeds de dag voor de feiten geregistreerd in Kortrijk.

Dader 1 : Hij droeg een donkere broek , sportschoenen, een jas met op de rechterbovenarm een embleem en ook op achterzijde, een donkere muts met een pompon en een embleem

Dader 2 : was volledig in het zwart gekleed met een kap over zijn hoofd droeg een zwarte trainingsbroek met witte lijnen aan de zijkanten tot aan de knieën en zwarte sportschoenen.

Dader 3 : Was volledig in het zwart gekleed . Hij droeg een zwarte trainingsbroek met witte lijnen aan de zijkanten tot aan de knieën en zwart/witte sportschoenen met witte zolen.