Tiger-Kidnapping in Fosses-La-Ville

Verspreiding op vraag van de Procureur des Konings van Namen
Plaats
Fosses-la-Ville
Datum

Verspreid op 2011-10-28 00:10:00

Op donderdagavond 20 oktober 2011 gijzelden daders een volledig gezin (een koppel en hun twee kinderen) in hun woning in Fosses-la-Ville. De daders hebben het gezin gans de nacht opgesloten.

's Ochtens ging de vader van het gezin naar het Crédit Agricole -kantoor in Falisolle waar hij gerant is. De bankier heeft al het beschikbare geld afgegeven en in ruil werden de andere gezinsleden vrijgelaten rond 09.30 uur in Boignée.

Vermoedelijk is tijdens de nacht van 20 op 21 oktober de wagen van de daders in de buurt van Fosses-la-Ville blijven rondrijden. Het gaat om een witte Audi A3 of A4 met donkere ruiten. Vrijdagochtend werd de witte Audi opgemerkt tussen Fosses-la-Ville en Falisolle. De daders hebben de slachtoffers vrijgelaten in Boignée.

De wagen van de daders heeft waarschijnlijk een donkere VOLVO V70 gekruist in de rue de la Couverterie in Boignée. De Volvo heeft zich gekeerd in de straat, onder de brug van de autostrade E42 en heeft zich een tijdje geparkeerd ter hoogte van een landwegel genaamd de "Couverterie".

De speurders zouden graag met de chauffeur van de VOLVO spreken.