Diefstal bankkaart en frauduleuze geld afhalingen in Eynatten, Verviers en Bruxelles

Verspreiding op vraag van het parket van Eupen
Plaats
Eynatten,Verviers & Brussel
Datum

Op 10 september 2019 omstreeks 13.00 uur werd, in het Duitstalige landsgedeelte, een bejaarde dame het slachtoffer van diefstal van haar bankkaart, die ze even voordien had gebruikt in een winkel in Eynatten.

De daders hebben verschillende geldafhalingen gedaan in Eynatten, Verviers en Brussel.

De eerste dader is tussen de 30 à 40 jaar oud. Hij is zwaar gebouwd en heeft een uitgesproken buik. Hij heeft een sikje en droeg een zonnebril en een pet. Hij droeg een blauwe afgewassen jeans, een witte T-shirt en had een donkere schoudertas bij zich.

De tweede dader is tussen de 35 à 45 jaar oud en is normaal gebouwd. Hij droeg een zonnebril en een pet met ruitjes. Bij één afhaling droeg hij een donkere broek en een donkere sweater met kap met lichtkleurige koordjes. Bij een andere afhaling droeg hij een lichtkleurig hemd, een blauwe gilet en een lichtkleurige linnen broek.

De derde dader is rond de 40 jaar oud en normaal gebouwd. Hij heeft donker haar met beginnende kaalheid. Hij droeg een lichtgrijze broek, een witte T-shirt met motief en een afgewassen jeans. Op een andere tijdstip droeg hij een jas in donkere stof en een pet. Hij droeg ook een zonnebril.