Gewapende overval op winkel Tom & Co in Sint-Jans-Molenbeek

Verspreiding op vraag van het parket van Brussel
Plaats
Sint-Jans-Molenbeek
Datum

Op maandag 27 juli 2020 rond 9 uur ’s ochtends zijn drie gewapende mannen een filiaal van dierenwinkel Tom & Co aan de Joseph Baecklaan in Sint-Jans-Molenbeek binnengestormd.

Op dat moment waren er enkele klanten in de winkel aanwezig en de overvallers riepen in het Frans dat iedereen op de grond moest gaan liggen. De kassier werd bedreigd met een vuurwapen en gedwongen de kassa te openen. Hij kreeg ook een slag in het gezicht.

Pas wanneer de drie overvallers overtuigd waren dat er niets meer te rapen viel, zijn ze weggevlucht. De kassier en klanten bleven in shock achter.Beschrijving van de verdachten:

De eerste overvaller is slank gebouwd. Hij draagt een zwarte vest met de kap, een zwarte Adidas-broek met witte strepen en het logo van voetbalclub Real Madrid.De tweede overvaller is normaal gebouwd, hij draagt een zwarte training van het merk Nike met het logo van voetbalclub FC Barcelona en zwart-witte sportschoenen van het merk Asics.De derde overvaller is iets zwaarder gebouwd dan zijn kompanen. Hij draagt een grijze broek met zwarte linten, een zwarte vest met kap van het merk The North Face en grijze sportschoenen, ook van het merk Asics.