Tiger-kidnapping te Trazegnies

Verspreiding op vraag van Procureur des Konings van Charleroi
Plaats
Trazegnies
Datum

Op donderdag 17 januari 2008, omstreeks 04.35 uur 's ochtends werd een koppel postbedienden en hun kind van drie jaar gegijzeld door gewapende en gemaskerde daders in hun woning te FORCHIES-LA-MARCHE.

De vrouw werd gescheiden van haar man en kind en moet zich naar het postkantoor begeven van TRAZEGNIES om daar het geld te gaan ophalen.Tussentijds werden de echtgenoot en het kind aan boord gebracht van een grijze CITROËN XSARA met nummerplaat HAA825. De wagen stopte in een klein straatje gelegen in TRAZEGNIES rue Ma Campagne, maar werd gehinderd door de komst van een andere wagen, waarop de CITROËN XSARA opnieuw verder reed.

Ze werden uiteindelijk opgesloten in een garagebox in GILLY, rue du Pont d'Arcole.

De vrouw moest het geld aan de andere daders overhandigen om 09.40 uur te GILLY , ter hoogte van het kruispunt gevormd door de rue du Bois de Lobbes en de la rue du Caporal Alain Debatty. Zij bevindt zich aan boord van haar voertuig, een bordeaux-kleurige OPEL CORSA met nummerplaat VFZ012. De daders zouden aankomen en vertrekken aan boord van een donkerkleurige berline.