Dood van een vrouw - Getuigen gezocht in HOLSBEEK

Verspreiding op vraag van de Procureur des Konings van Leuven en van onderzoeksrechter Jacobs
Plaats
Holsbeek
Datum

Verspreid op 2011-09-30 00:09:00

Op zaterdag 9 juli, rond twintig over elf 's avonds, werd op de Rotselaarsebaan in Holsbeek een vrouw dood aangetroffen. Het ging om een 40 -jarige vrouw uit Kessel-Lo. Politie en parket zijn op zoek naar getuigen van dit voorval.

Op de Rotselaarsebaan te Holsbeek passeerden die avond verschillende personen omwille van het muziekfestival Werchter Classic. Ten gevolge van de feiten ontstond er een file op de Rotselaarsebaan. Deze bestelwagen, type transporter, werd in die file met zekerheid opgemerkt door getuigen. De VW Transporter betreft een bestelwagen van sportieve aard met siervelgen, een schuifdeur aan de rechterzijde en een opvallend wit dak. De wagen is reeds bekend bij het parket en de bestuurder werd aangehouden.

De speurders willen echter weten welke personen in die file op de Rotselaarsebaan te Holsbeek stonden, wat zij hebben gezien en met wie zij hebben gesproken. De onderzoekers zouden deze getuigen graag spreken om meer te vernemen over de precieze omstandigheden van het incident.

Was u die bewuste avond, zaterdag 9 juli tussen 23u en 23u20, op de Rotselaarsebaan en zag u een grijze Volkswagen Transporter, dan willen de speurders dat graag weten.