Milena RAYCHEVA

Verspreiding op vraag van de Procureur des Konings te BRUGGE
Plaats
Zeebrugge
Datum

Na meer dan 4 jaar speurwerk door rechercheurs van de Federale Gerechtelijke Politie West-Vlaanderen site Brugge, is de vrouw die op dinsdag 17 augustus 2010 werd aangetroffen in de duinen van Zeebrugge geïdentificeerd.

Het betreft de 26 jarige Milena RAYCHEVA geboren in Shumen / Bulgarije op 02 maart 1984. Zij is een zigeunervrouw met de Bulgaarse nationaliteit.

De vrouw kon met zekerheid geïdentificeerd worden op basis van DNA vergelijking met familieleden.

Uit het onderzoek dat gevoerd werd in Bulgarije is gebleken dat deze vrouw in 2006 Bulgarije heeft verlaten en naar Nederland is getrokken om er in de illegaliteit te gaan werken. Zij zou op verschillende adressen in Rotterdam hebben verbleven en dit tot in 2010. Tussendoor reisde ze af en toe terug naar haar familie in Shumen.

Bij haar aantreffen in augustus 2010 was zij gekleed in onderstaande kledij.- een zwarte gilet van het merk C'Kenza,- een wit T-shirt met een fantasie-insnijding op de rug en een zwarte voering met de opschriften « I got you forever » en « Seduction »,- een witte legging met aan de broekspijpen 3 sierbandjes met hartmotieven en 5 sierknoopjes - een witte harembroek of sarouel met 2 broekzakken.Het onderzoek naar de omstandigheden van de feiten wordt verder gezet.

In het kader daarvan zijn de speurders op zoek naar mensen die Milena RAYCHEVA gekend hebben en meer kunnen vertellen over haar levensomstandigheden meerbepaald in Nederland en België en dit in 2010.