Moord op een bestuurder van een vrachtwagen in Waasmunster

Verspreiding op vraag van de onderzoeksrechter Van Cauteren en het parket van Oost-Vlaanderen
Plaats
Drongen
Datum

Op donderdag 07 mei 2015, omstreeks 16.00 uur, werd op de parking langs de E17 in Waasmunster, richting Antwerpen, een vrachtwagen SCANIA aangetroffen met Litouwse nummerplaat. In het voertuig werd het lichaam aangetroffen van de chauffeur. Hij bleek door geweld om het leven te zijn gebracht.

Uit de eerste onderzoekselementen bleek dat de vrachtwagen tijdens de nacht van woensdag op donderdag stil stond op de parking langs de E40 in Drongen, richting Brussel. Het voertuig kwam era an omstreeks 22.00 uur en verliet de parking omstreeks 05.45 uur. Het voertuig verplaatste zich van de E40, via de verkeerswisselaar in Zwijnaarde, langs de E17 tot op de parking in Waasmunster waar het aankwam omstreeks 06.15 uur.

Indien U het voertuig of de de chauffeur zag op de parkings van Drongen en/of Waasmunster, of op het traject tussen Drongen en Waasmunster of indien U woensdag of donderdag getuige was van verdachte handelingen op één van deze parkings, aarzel dan niet contact op te nemen met de politie.