Dodelijk verkeersongeval in Oostende: oproep tot getuigen

Verspreiding op vraag van het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge
Plaats
Oostende
Datum

Politie en parket zoeken getuigen van een dodelijk verkeersongeval met vluchtmisdrijf op 17 april 2016 in Oostende.

Die zondagavond, om 22u26, werd een vrouw door een voertuig aangereden toen ze de Zeedijk wilde oversteken, van de tramhalte naar de parkeerstrook aan de overzijde van de weg. Het slachtoffer, de 49-jarige Anne Huyghe, overleed ter plaatse.

De feiten gebeurden ter hoogte van de tramhalte 'Domein Raversijde'.

Uit onderzoek blijkt dat het aanrijdende voertuig kwam aangereden vanuit Oostende en zijn weg verder zette in de richting van Middelkerke.

De speurders zoeken ooggetuigen van de feiten en mensen die meer informatie kunnen geven over het aanrijdende voertuig of de bestuurder ervan.

Verder zijn de speurders op zoek naar 2 mannen, dertigers en tenger gebouwd, die kort na de feiten werden gezien aan de Zeedijk, op zo 'n 300 meter van het ongeval.

Ze stonden naast een donkergrijze personenwagen, type 4-deurs sedan, die langs de rechterkant van de rijbaan stil stond in de richting van Middelkerke.

Aan deze 2 mannen wordt gevraagd om zich te melden bij de politie. Ook als u getuige was van het ongeval of meer weet over de feiten, willen de speurders dat graag weten.

Discretie wordt verzekerd.