Dodelijk verkeersongeval op de A10

Verspreiding op vraag van de Procureur des Konings van West-Vlaanderen en van Onderzoeksrechter Wittouck
Locatie
Oudenburg - Oudenburg
Datum

Verspreid op 2014-07-09 00:07:00

Politie en gerecht zoeken mensen die mogelijk iets verdacht hebben gezien, voorafgaand aan een dodelijk verkeersongeval op de A10 autosnelweg Oostende-Brugge.

De feiten gebeurden op zondag 6 juli 2014, rond 4 uur 's morgens, op de A10 in de richting van Brugge ter hoogte van Oudenburg. De onderzoekers sluiten niet uit dat het slachtoffer, de 24-jarige Sanne GHESQUIERE uit Veurne, misschien werd meegenomen in een voertuig en later weer uit de wagen werd gezet in de omgeving van Jabbeke langs de autosnelweg.

De handtas van Sanne werd immers teruggevonden in de graskant van de A10 richting Oostende voorbij de oprit Jabbeke. Dit is de tegenovergestelde richting, enkele kilometers van waar het ongeval gebeurde.

Sanne GHESQUIERE is een tengere jonge vrouw met acajoukleurig haar. Ze droeg die nacht een lichtbruine lederen jas, een geelgroen topje met schouderbandjes, een kort blauw jeansrokje en blauwe sportschoenen.

Hebt u de ochtend van 6 juli iets verdacht opgemerkt tussen 2 uur en half 5 waarbij Sanne werd gezien of waarbij een wagen betrokken was, neem dan zeker contact op met de politie. Dit kan in Oostende of in Jabbeke zijn geweest, of langs de A10 of de A18 tussen beide steden, of op het oprittencomplex in Jabbeke.