Aanranding in Turnhout

Verspreiding op vraag van het parket van Antwerpen, afdeling Turnhout
Plaats
Turnhout
Datum

Op zaterdag 27 juli werd een vrouw op café in Turnhout aangerand door een onbekende man. 

Rond 4u30 ’s nachts ging de vrouw naar de gemengde toiletruimte. Kort na haar kwam de verdachte binnen. Hij voelde aan de deurklink van het toilet waar het slachtoffer was. Als het slachtoffer uit het toilet kwam, nam de verdachte haar vast bij de pols. Hij betastte haar en probeerde haar in het toilet te trekken. De vrouw verzette zich, maar de verdachte bleef haar aanranden. Hij probeerde haar nog eens in het toilet te trekken. Hij loste haar op het moment dat hij in het toilethokje was en zo kon ze de deur van het toilet sluiten met hem in het toilet.

Hierop verliet de vrouw het toilet. Als ze terug richting het café ging, opende hij de deur en gooide hij water op zijn gezicht om vervolgens het toilet terug binnen te gaan.

Het slachtoffer verliet onmiddellijk het café. De verdachte verliet enkele minuten later ook het café, in het gezelschap van een andere man. Als deze persoon zichzelf herkent, mag hij zich melden bij de politie.

Beschrijving dader:

De man is groter dan 1m70, mager en heeft een licht getaande huidskleur. Hij had een verzorgde baard en snor. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een opvallende pet met ster op en witte T-shirt met grote print.

Beschrijving vriend:

Hij heeft donker haar. Op het ogenblik van de feiten was hij volledig in het zwart gekleed.