Aanranding van de eerbaarheid in Denderleeuw

Verspreiding op vraag van het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde
Plaats
Denderleeuw
Datum

Op woensdag 17 februari 2021 ging een thuisverpleegster medicatie halen voor een patiënt in de apotheek gelegen in de stationsstraat in Denderleeuw. Op de terugweg werd de vrouw, ter hoogte van de bakker in de stationsstraat, aangesproken in het Nederlands door een onbekende man. Hij vroeg naar de KBC bank.

De vrouw gaf hem enkele adressen van banken in de buurt . Op het ogenblik dat ze verder wilde stappen, sprak de man haar opnieuw aan en zei dat ze een vlek op haar broek had en begon spontaan op haar broek te wrijven. De vrouw zei dat ze dat ze dat zelf wel kon afkuisen, maar plots trok de man haar in een inham van een appartementsgebouw en betastte haar achterwerk en greep haar tussen de benen. Het slachtoffer tracht zich te verweren en voor ze kon beseffen wat er allemaal gebeurde stopte hij de betastingen, bedankte het slachtoffer en stapte weg.

Beschrijving van de verdachte :

De man is vermoedelijk rond de 25 à 35 jaar oud en 1m 70 lang en heeft een blanke of licht getaande huid. Hij had grote donkere ogen, donkere wenkbrauwen en verwilderd kort zwart haar dat deels over zijn oren kwam. Hij droeg een blauwe regenjas met op de achterzijde BOLS BLUE, een donkere broek en zwarte schoenen