Poging verkrachting in Middelkerke

Verspreiding op vraag van het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge
Plaats
Middelkerke
Datum

Op zondag 28 augustus 2022 omstreeks 17.06 uur werd de uitbaatster van de openbare toiletten, ter hoogte van de Zeedijk aan de Paul de Smet de Naeyerstraat in Middelkerke ,aangerand door een onbekende man.

Het slachtoffer werd door de verdachte in een WC-hokje van het openbaar toilet gelokt en vervolgens vastgegrepen. Hij eiste haar in het gebrekkig Engels om hem oraal te bevredigen. Gelukkig kon het slachtoffer zich verweren en weglopen. De vrouw liep hierbij enkele kneuzingen op. Na de feiten is de man samen met één van zijn vrienden in de richting van de Paul de Smet de Naeyerstraat gewandeld.

Op bewakingsbeelden is te zien dat de verdachte een geruime tijd aanwezig was op de zeedijk samen met nog 2 andere mannen.

Op de beelden is te zien hoe hij rond 15.55 uur voor de eerste maal naar de openbare toiletten ging en even later terugkwam. Om 16.20 uur ging hij voor een tweede keer en rond 16.40 uur nog eens. Dit is het moment waarop hij toesloeg en het slachtoffer trachtte te verkrachten. Even later stapte hij het toilet weer buiten, alsof er niets was gebeurd.

De verdachte is een man is tussen de 30-35 jaar oud en ongeveer 1m75 lang. Hij heeft een bruin/getaande huidskleur en is normaal gebouwd. Hij heeft kort geschoren donker haar. In zijn linkeroor had hij een opvallende oorbel met een kruis. Hij droeg een zwarte T-shirt, een zwarte short en badslippers.

De tweede man heeft eveneens kort donker haar en een kort geschoren baard. Hij droeg een zwarte pet, een zwarte T-shirt, een bleke korte broek en zwarte schoenen. Hij had een witte plastic zak bij zich en was voortdurend bezig op zijn gsm.

De derde man droeg wellicht een blauwe, korte broek en een zwarte T-shirt met print.

Labels