Verkrachting van een jonge vrouw door 2 mannen in Brugge

Verspreiding op vraag van het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge
Locatie
Brugge
Datum

In de nacht van 07 op 08 oktober 2022 was een 21-jarige jonge vrouw met de fiets op weg naar huis na een bijeenkomst van de jeugdbeweging.

Ter hoogte van de bushalte aan het sportcomplex “De Koude Keuken”, gelegen in de Zandstraat in Brugge werd het slachtoffer tegengehouden door een man. Op het ogenblik dat de vrouw stil stond, kwam er een tweede man bij. Het slachtoffer werd door beide mannen meegetrokken naar een afgelegen terrein met een petanquebaan. Daar werd de jonge vrouw  door de twee mannen verkracht.

Verdachte 1 is de man op de robotfoto. Hij stond op het fietspad en blokkeerde de weg.

Hij heeft een witte huidskleur en is ongeveer 1m70 lang en 25 à 30 jaar oud. Hij is normaal gebouwd, maar toch wel vrij gespierd. Op het moment van de feiten droeg hij donkere kleren en een pet met een kap erover. Hij heeft donker haar en donkere ogen. Hij spreekt Nederlands, met een duidelijk West-Vlaams accent.

Verdachte 2 : is een man met een witte huidskleur. Hij is eveneens zo’n 1m70 lang en tussen de 25 à 30 jaar oud. Hij droeg donkere kleren en lichtkleurige schoenen Hij spreekt ook Nederlands met een West-Vlaams accent. Bij deze verdachte herkende het slachtoffer de parfumgeur Invictus van het merk Paco Rabanne.