Verkrachting van een minderjarig meisje in Pepingen

Verspreiding op vraag van het parket van Halle-Vilvoorde
Locatie
Pepingen
Datum

Op dinsdag 21 september 2021, omstreeks 19.00 uur, heeft een man een minderjarig meisje verkracht aan het kruispunt van de Kattenholstraat, de Kareelstraat en de Grote Baan in Pepingen.

De verdachte was samen met het slachtoffer opgestapt op bus 153 (richting Ninove) aan het treinstation van Halle. Het slachtoffer stapte af aan bushalte “Pepingen Weg naar Bellingen" op de Ninoofsesteenweg, terwijl de verdachte bleef zitten.

Het slachtoffer wandelde naar haar woning via de Steenweg op Bellingen en vervolgens Kattenholstraat. De verdachte verscheen daar plots op de fiets en sprak haar in het Engels aan. Hij vroeg of ze mee op zijn fiets kwam zitten. Het slachtoffer weigerde dit en de verdachte fietste weg.

Iets verderop stond hij haar echter op te wachten. Ondanks hevig verzet van het slachtoffer heeft hij haar vastgenomen, de kant ingeduwd en verkracht.

De verdachte is tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij had kort, donkerbruin, bijna zwart haar met wat grijs in. Hij had ook een zwarte baard met grijs in. Hij heeft een getaande huidskleur. De verdachte sprak Engels met een accent en bleef lachen zelf al sloeg het slachtoffer hem.

Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte jas en een rode broek met zwarte ruiten. Hij verplaatste zich met een zwarte damesfiets.