Onbekende man - Damme 20-02-2020

Verspreiding op vraag van het paket van West-Vlaanderen - afdeling Brugge
Plaats
Damme
Datum

Op 20 februari 2020 omstreeks de middag ( tussen 11.50 en 11.56 uur), werd een onbekende man aangereden door een vrachtwagen op de Natiënlaan in Lapscheure (Damme). De bestuurder heeft van dit ongeval niets gemerkt. De onbekende man overleed aan zijn verwondingen.

De man was normaal gebouwd en vermoedelijk 20 à 25 jaar oud. Hij was 1m75 lang en  woog 71kg. Hij had zwart haar en groene ogen.

De man droeg een zwarte jas/bodywarmer van het merk "Philipp Plein"; een zwarte sjaal van het merk "Freedom Trail"; een groene katoenen pullover van het merk "Celio" (maat M); een grijze katoenen pullover van het merk "Esprit" (maat M); een zwart-blauwe katoenen pullover van het merk "Sonnybono" (maat M); een zwarte T-shirt van het merk "Stone Angel" (maat L); een bruin onderlijfje van het merk "O!live" (maat L); een grijze jeans (maat W32/L30); een lange grijze onderbroek, een paarse onderbroek van het merk "Underwear"; blauw-rode kousen en 1 bruine lederen rechterschoen van het merk "Merrell" (maat 44) . Hij droeg een armband met bruine kralen. 

De man had een slaapzak en een rugzak met kledij bij, alsook een GSM, een powerbank en een oplaadkabel voor de GSM. De onderzoekers vonden ook een document van de Franse Gendarmerie met vermelding van de naam Salah FARAH, een kaart waarop de naam Salah ELSAHAT staat, een brochure van het Rode Kruis in een vreemde taal, 1 document met de routebeschrijving naar het Maximiliaanpark in Brussel en een 3M tape.