Ann COTTRY

Verspreiding op vraag van van de Procureur des Konings van Brugge
Locatie
Brussel
Leeftijd
48 year
Datum

Op zondagochtend 3 mei 2009 verliet de toen 47-jarige Ann COTTRY haar woning in Brugge. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

Die zondag 3 mei 2009 had Ann Cottry de trein genomen naar Brussel. Ze werd het laatst gezien in het station Brussel-Zuid. Verschillende bewakingscamera's hebben haar traject binnen het station gefilmd tot wanneer zij om 11.16 het station buiten stapte aan de Fonsnylaan. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Na meer dan 5 jaar is er nog steeds geen antwoord op vele vragen. Zowel de piste van een wanhoopsdaad als de piste van het heropstarten van een nieuw leven mogen niet uitgesloten worden.

De politie doet nu een speciale oproep naar een jeugdvriend van Ann. In het schooljaar 1977-1978 ging Ann naar het internaat in Namen nl. "Internat Haute Anhaive voor jonge meisjes in Jambes. Op vrijdagen keerde Ann met de trein van het internaat terug naar huis in Brugge. Ze stopte toen steeds in Brussel Zuid waar ze haar jeugdvriend Thierry ontmoette. Thierry was iets ouder dan haar en reed met de auto. Hij studeerde journalistiek of was journalist. Wie Ann Cottry in die periode van het internaat in 77-78 in Jambes heeft gekend en als Thierry deze oproep hoort, alle getuigenissen zijn welkom.

Mevrouw COTTRY is normaal gebouwd en 1m55 lang. Ze heeft blondbruin haar tot op de schouders en grijsgroene ogen. Ze droeg een donkerbruine winterjas boven een blauwe jeansbroek en zwarte laarzen. Ze heeft een blauwe handtas met draagriem bij zich. Misschien heeft iemand ooit deze tas aangetroffen.