Babatunde SHITTU

Verspreiding op vraag van de Procureur des Konings van Brussel
Plaats
Gooik
Leeftijd
38 year
Datum

De politie en het parket zijn nog steeds op zoek naar Babatunde SHITTU uit Gooik, die sinds 2012 wordt vermist. SHITTU is een professionele volleybalspeler bij Mont-Saint-Guibert, beter gekend als Stephen SHITTU.

De man vertrok op vrijdagmorgen, 06/04/2012, met zijn quad en liet sindsdien niets meer van zich horen. Zijn familie en vrienden hebben al die tijd tevergeefs naar hem gezocht. Politie en parket vragen iedereen die meer weet over SHITTU om zich te melden.

Dinsdag, 03/04/2012, enkele dagen voor zijn verdwijning, is SHITTU langs geweest bij zijn garagist om zijn quad binnen te brengen. Er was een kind bij hem. Beide werden opgehaald door een bestuurder van een lichtblauwe Toyota met siervelgen. De auto stond klaar, SHITTU heeft het stuur overgenomen en samen zijn ze gewoon doorgereden.

De vrijdagmorgen van zijn verdwijning is SHITTU nog langs de garage geweest om zijn quad op te halen. De garagist merkte een lelijke snee over zijn gezicht op. Diezelfde voormiddag is hij ook nog thuis geweest. Zijn vrouw heeft hem tussen half elf en elf uur zien vertrekken met zijn quad. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

Stephen SHITTU was in 2012 38 jaar oud. Hij is 2 meter lang en atletisch gebouwd. Hij heeft een zwarte huidskleur, kort opgeschoren zwart haar en een rond gezicht. De zwarte quad waarmee hij vertrok is van het merk MASSAI, type 300, met nummerplaat WNC-907.

Hebt u deze man nog gezien na 06/04/2012 of weet u waar hij is? Herkent u de quad waarmee hij vertrokken is? Of weet u meer over de lichtblauwe Toyota die hem oppikte aan de garage? Gelieve dan contact op te nemen met de speurders.

Labels