Juliette GOORMANS

Verspreiding op vraag van het parket van Namen
Locatie
Vedrin
Leeftijd
17 year
Datum

Sinds 14 november 2022 ontbreekt elk spoor van de 17-jarige Juliette GOORMANS. Haar familie en vrienden hebben sindsdien niets meer van haar gehoord.

Juliette is een meisje dat heel op zichzelf is. Ze luistert naar muziek en kijkt tv-series op haar kamer. Ze bezocht regelmatig het sportcentrum "Tabora" in Salzinnes.

In de ochtend van 14 november 2022 verliet Juliette haar woning in de rue Dewez in Namen. Ze liep alleen naar het treinstation, op een paar honderd meter van haar huis. Toen ze in het station aankwam, nam ze de bus om naar school te gaan. Even later kwam ze aan in de school "La Sitrée" gelegen in de rue Pierre Houbotte in Vedrin.

Juliette werd het laatst gezien aan het TEC-bushokje in de rue Gustave Guidet in Vedrin, dit is niet ver van haar school. Het is mogelijk dat ze de bus heeft genomen tot aan het station van Namen, om daar op de trein van 15.15 uur richting Brussel te stappen.

Juliette is 1m68 lang en heeft een slank postuur. Ze heeft bruine ogen en bruin schouderlang haar. Ze heeft een moedervlek boven haar lip en een moedervlek van ongeveer 2,5 cm aan de buitenkant van haar rechterdij.Om deze verdwijning te kunnen kaderen zijn de speurders op zoek naar vrienden of mensen die Juliette zouden geholpen hebben, maar ook naar mensen die ze in vertrouwen heeft genomen.

De onderzoekers doen eveneens een speciale oproep aan de bevolking. Er wordt hen gevraagd om hun foto's, selfies en video's te verifiëren van de periode tussen 14 en 15 november 2022. Mogelijk is Juliette ergens op de achtergrond te zien.