Lucienne LUYSTERMAN

Verspreiding op vraag van het parket van West-Vlaanderen, afdeling Noord
Plaats
Knokke-Heist
Leeftijd
69 year
Datum

Exact 29 jaar na datum willen politie en parket graag de langdurige verdwijning van Lucienne LUYSTERMAN onder de aandacht brengen. De kans dat Lucienne levend teruggevonden wordt, is bijzonder klein, maar misschien zijn er mensen die belangrijke informatie hebben over deze verdwijning.

Op 30 maart 1994 verliet de toen 69-jarige Lucienne LUYSTERMAN haar woning, gelegen in de Krommedijk, in Knokke-Heist.

Lucienne vertrok aan haar appartement omstreeks 09.15 uur om een  korte wandeling te maken rond het meer van Heist, ook gekend als de Lac van Heist/Duinbergen of het meer aan de Laguna. Ze deed dit wel vaker.

Lucienne ging ook regelmatig wandelen in het Directeur Generaal Willemspark, ook wel het bosje van Heist genoemd, in de onmiddellijke omgeving van haar woning.

Niets wees er op dat ze lang zou wegblijven, aangezien ze reeds middageten uit de diepvries had gehaald. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

Lucienne LUYSTERMAN was 1m58 lang en had blauw/grijze ogen en een verzorgd uiterlijk. Ze droeg een grijs/ bruine pruik en een bril.

Op de dag van haar verdwijning droeg ze een donkergroene loden 3/4 mantel en een broek met groen/blauwe schotse ruiten.

Ze droeg ook een goudkleurige armband met muntstukken, een anti-reuma-armband, een trouwring en vermoedelijk ook een goudkleurig polshorloge.

Labels