Sigrid DORMAELS

Verspreiding op vraag van de Procureur des Konings van Hasselt
Plaats
Hasselt
Leeftijd
35 year
Datum

De politie en het parket zijn nog steeds op zoek naar getuigen die mogelijk een goed spoor kunnen opleveren naar de vermiste Sigrid DORMAELS. Deze vrouw uit Hasselt wordt al vermist sinds 2008.

Sigrid DORMAELS werd het laatst gezien op 18 februari 2008. Die maandagochtend zou Sigrid haar koffers hebben gepakt bij haar vriend in Balen en werd nooit meer teruggezien. Getuigen zeggen dat ze wellicht werd opgehaald door iemand met een camionette. Ook al haar huisdieren verdwenen, een Engelse bulldog en een soort Malteser, haar kat, een fret, een hamster en enkele kooien met zebravinken en parkieten.

Haar wagen, een blauwe NISSAN Micra, werd later teruggevonden. 

Een getuige vertelde dat Sigrid mogelijk een nieuwe vriend had in West-Vlaanderen. De speurders zouden hem graag willen spreken.Ook ándere getuigen die Sigrid nog hebben gezien na 18 februari 2008 en mensen die meer over haar kunnen vertellen, worden gevraagd contact op te nemen met de politie. De maanden voor haar verdwijning zou Sigrid vaak in Antwerpen hebben verbleven. Misschien werd ze ook dáár nog gezien.

Sigrid DORMAELS heeft lang donkerbruin haar tot op de schouders en bruine ogen. Ze heeft een gebruinde huid en verscheidene tatoeages. Enkele chinese tekens in haar hals springen in het oog.

 

Labels