Eset OZIYEVA

Verspreiding op vraag van de onderzoeksrechter in Charleroi
Leeftijd
15 year
Datum

Sinds 29 september 2012 is er geen teken van leven meer van Eset OZIYEVA, een Kaukasisch meisje van 15 jaar. Eset liet haar door vrienden Assia noemen.

Het meisje kon de tirannie van haar vader niet aan en ontvluchtte regelmatig het ouderlijke huis. Haar vader ging haar dan zoeken met zijn groene Mitsubishi L400 met Belgische nummerplaat 028-BRG.

In het kader van deze verdwijning zijn de speurders op zoek naar haar vrienden of mensen die haar geholpen hebben bij haar ontsnappingen.

Ook de mensen die zij in vertrouwen heeft genomen over haar levensomstandigheden willen de speurders graag spreken.

Tussen 2007 en 2012, woonde Assia in Doornik in de Chaussée de Willemeau.

Tussen 2008 en 2011, ging ze naar de basisschool « Jean Noté » gelegen in de avenue de Gaulle in Doornik. Het meisje heeft er het 5de en 6e leerjaar afgerond.

Het schooljaar 2011-2012 was ze ingeschreven in het « Institut de la Sainte Union » in Kain, een deelgemeente van Doornik waar ze haar eerste middelbaar heeft volbracht. Daarna verhuisde de familie. Ze verlieten de regio van Doornik en gingen in de omgeving van Charleroi wonen. Vanaf augustus 2012 woonden ze in Dampremy, in een huis in de rue Pierre-Joseph Lecomte.

Assia werd ingeschreven voor het tweede middelbaar in het instituut "Jean Jaurès" gelegen in de rue de la Broucheterre in Charleroi.

Hebt u contact gehad met Assia of hebt u meer informatie over haar, neem dan contact op met de speurders.