Twintig jaar na startdatum: de Geïntegreerde Politie, een aantrekkelijke werkgever

Dit jaar viert de Geïntegreerde Politie haar twintigste verjaardag. Tijd om even terug te blikken maar ook vooruit te kijken!

Het Politiedorp in Brussel ter gelegenheid van de Nationale feestdag zou hét event zijn geweest om samen met jong en oud deze verjaardag te vieren. Door de uitzonderlijke coronasituatie is dit dit jaar niet mogelijk, maar als alternatief organiseren we dit virtuele politiedorp.

Aan de hand van twintig functionaliteiten – tien bij de Federale Politie en tien bij de Lokale Politie – loodst deze verjaardagswebsite je doorheen de recente geschiedenis van de Geïntegreerde Politie. Niet zomaar twintig functionaliteiten; ze staan tegelijk voor een veelheid aan carrièremogelijkheden.

Ga jij mee de uitdaging aan?

Vanaf nu wil de Geïntegreerde Politie jaarlijks meer dan 1.600 nieuwe mensen aanwerven.

Heb je een brede background? Ben je bereid je in te zetten voor de veiligheid van je medeburgers en de leefbaarheid in de samenleving? Ben je geboeid door terreinwerk en contact met mensen? Werk je liever achter de schermen, als ICT-expert, in de administratie of logistiek? Dan vind je een brede waaier aan uitdagingen bij de Geïntegreerde Politie.

Ben je geprikkeld? Bezoek de website jobpol.be en ontdek de carrièremogelijkheden bij de Geïntegreerde Politie!

Wees alvast welkom op deze virtuele ontmoetingsplaats van de Geïntegreerde Politie.
Veel kijk- en leesplezier!

Affiche NL Politidorp 2021

Laatste nieuws