Veiligheidsmonitor 2024: doe mee!

Valt er binnenkort ook een Veiligheidsmonitor in jouw brievenbus? Neem dan even de tijd om de vragen in te vullen. Jouw antwoorden helpen ons en onze partners met het bepalen van ons veiligheidsbeleid voor de toekomst!

Het logo van de Veiligheidsmonitor 2024 bestaat uit een silhouet van de hoofden van een burger en een politieagent

De Veiligheidsmonitor is een enquête over verschillende veiligheidsthema's. Er worden vragen gesteld over je onveiligheidsgevoel, buurtproblemen, slachtofferschap en de kwaliteit van het politieoptreden. De enquête wordt georganiseerd door de politie in samenwerking met FOD Binnenlandse Zaken en de lokale besturen (politiezones en gemeenten). 

Ben jij geselecteerd om de Veiligheidsmonitor in te vullen? Dan krijg je in de loop van mei of juni een uitnodiging in de bus. Let op: niet iedereen krijgt de enquête toegestuurd. Enkel personen die geselecteerd werden via een statistische toevalssteekproef kunnen deelnemen.

De verzamelde gegevens bevatten waardevolle informatie voor het veiligheidsbeleid van Ranst en Zandhoven. Neem daarom de tijd om deze Veiligheidsmonitor in te vullen. Je antwoorden worden trouwens volledig anoniem verwerkt. 

De resultaten worden in het eerste semester van 2025 verwacht. 

Alvast bedankt voor je medewerking!

Labels