Het politiedorp vindt plaats op het Poelaertplein, aan de voet van het reuzenrad, en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Met de NMBS

SNCB

Het politiedorp is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Je stapt het best uit in Brussel-Zuid, Brussel-Centraal of Brussel Noord. Van daar brengt de MIVB je naar het Poelaertplein. De website van de NMBS bezorgt u informatie over de uurroosters van de dag.

 

 

Met de MIVB

STIB-MIVB

Dankzij het uitgebreid netwerk van de MIVB is het politiedorp vanuit elke uithoek van de stad gemakkelijk te bereiken. De website van de MIVB bezorgt u informatie over de uurrosters van de dag.

Er zijn vlotte verbindingen met de metro vanuit:

  • Brussel-Zuid: De metrolijn 2 (richting Simonis Leopold II) biedt u een rechtstreekse verbinding van het treinstation Brussel-Zuid naar het Poelaertplein. Je stapt af aan de halte Louiza. Vervolgens stap je nog 5 minuten richting het Poelaertplein.
  • Brussel-Centraal : Je neemt metrolijn 1 (richting Stokkel) tot de halte Kunst-Wet. Je neemt vervolgens lijn 6 (richting Koning Boudewijn) en stapt af aan de halte Louiza. Daarna stap je nog 5 minuten richting het Poelaertplein.
  • Brussel-Noord: Je neemt de tramlijn 4 (Stalle) en stapt over aan halte Rogier waar je vervolgens metrolijn 6 (richting Koning Boudewijn) neemt. Je stapt af aan de halte Louiza en stap nog 5 minuten richting het Poelaertplein.

Het politiedorp is ook toegankelijk met tramlijnen 92 en 94 (halte Poelaert)