Nieuws

Op maandag 18 januari 2021 starten de werken voor de aanleg van een veilige fietsverbinding tussen Sint-Niklaas en Temse. Tot 15 februari wordt er enkel gewerkt in de Eigenlostraat. Vanaf 15 februari tot begin juli is de Hoogkamerstraat afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Voetgangers en fietsers zullen de werken wel kunnen passeren.

European disability card

Ben je houder van een European disability card, aarzel dan niet om deze bij een politietussenkomst voor te leggen. De kaart wordt toegekend aan mensen die een (niet zichtbare) beperking hebben. Ze is strikt persoonlijk en is voor de houder een bewijs van zijn/haar beperking. Deze kaart kan onze politiemensen helpen bij het beoordelen van tussenkomsten waarbij de houders van zo’n kaart betrokken zijn.

Van 11 januari tot 7 mei wordt er in Temse gewerkt in de omgeving van de B.A. Heymanstraat.

Zorg dat je gezien wordt

Tijdens de wintermaanden fietsen of stappen we vaak in het donker. Het is - zeker als zwakke weggebruiker - belangrijk om gezien te worden. Autobestuurders en andere weggebruikers moeten je goed en tijdig kunnen zien. Zorg er dus voor dat je door wat je draagt zichtbaar bent en let erop dat je fiets volledig in orde is.

maatregelen corona

Ook wij nemen strengere maatregelen door het coronavirus. Beide commissariaten zijn volgens de gewone uurregeling open, maar enkel op afspraak. Maak dus eerst telefonisch een afspraak:

  • Temse: 03 711 02 02
  • Kruibeke: 03 744 09 00

 

Wil je aangifte doen van één van volgende feiten: (Brom)fietsdiefstal, vandalisme, winkeldiefstal, slagen en verwondingen, bedreigingen, stalking/belaging, oplichting, diefstal zonder geweld, verlies van voorwerp of document. Dit kan je van thuis uit doen via www.policeonweb.be