Nieuws

fietslabelen

Met het lenteweer in aantocht voorzien we enkele sessies fietsen labelen. Een gelabelde fiets kan bij diefstal makkelijker worden opgespoord. Als we zo'n fiets vinden, kunnen we deze ook onmiddellijk aan de eigenaar terug bezorgen. 

temsebrug

Het komende jaar wordt er gewerkt aan de oude Scheldebrug. Er zijn reeds werken aan het beweegbare gedeelte van de Scheldebrug Bornem - Temse aan de gang. Op maandag 6 mei start De Vlaamse Waterweg met de renovatie van het vaste gedeelte van de brug. Deze werkzaamheden zullen een impact op het verkeer hebben.

rvv

De Ronde van Vlaanderen doorkruist op zondag 7 april opnieuw onze zone. Zaterdag 6 april doen de wielertoeristen dat al. Dit weekend zullen er aangepaste verkeersmaatregelen van kracht zijn.

carnaval

Zondag 24 maart gaat de carnavalstoet in Temse uit. Hier vindt u een overzicht van de impact dat die zal hebben op het verkeer in het centrum van de gemeente Temse.

vacature

Wij zijn op zoek naar een consulent om onze dienst ICT te versterken. Dit gaat om een voltijds statutaire functie op B-niveau (bachelor). 

Alle informatie en solliciteren via jobpol