Nieuws

fietslabelen

Op zaterdag 27 oktober kan je jouw fiets gratis laten labelen.

  • 10 tot 12 u. Onze-Lieve-Vrouwplein 18, Kruibeke
  • 14 tot 16 u. Nagelheetmakerslaan 1, Temse

 

1dagniet

Op vrijdag 26 oktober vindt de nationale actiedag 1 dag niet plaats. Hiermee wil men de burger bewustmaken van het belang van inbraakpreventie zodat dit een dag zonder woninginbraken wordt. 

vacature ict

Onze politiezone is op zoek naar een ICT-consulent. Het gaat om een voltijdse statutaire functie van niveau B en is dus toegankelijk voor houders van een bachelordiploma.

 

camerawet

Op 21 maart 2018 werd de wet op de plaatsing en het gebruik van bewakingscamera's grondig gewijzigd. De camerawet is van toepassing op camera’s die worden geïnstalleerd en gebruikt voor het toezicht op en de bewaking van plaatsen. Men gebruikt de camera's meer bepaald om misdrijven tegen personen of goederen te voorkomen, vast te stellen of op te sporen. Deze camera's moeten aangegeven worden.

verkeershappening opendeur

De politiezone Kruibeke - Temse organiseert samen met de gemeenten Temse en Kruibeke en de diensten mobiliteit en milieu een grootse Verkeershappening en Opendeurdag. Op zondag 9 september van 10 tot 18 u. valt er rondom AC De Zaat heel wat te beleven voor jong en oud. De toegang en alle activiteiten zijn gratis.