Nieuws

Het Algemeen Gemeentelijk Politiereglement werd geactualiseerd. De aanpassingen treden in werking op 1 april 2021. Inbreuken op dit reglement kunnen bestraft worden met een gemeentelijke administratieve sanctie. Vanaf nu worden de GAS-dossiers inzake overlast en kleine criminaliteit behandeld door de sanctionerend ambtenaar van de gemeente Temse. Voorheen werden deze dossiers behandeld door de sanctionerende ambtenaren van de provincie.

Save the date: gratis fietslabelen! Coronaproof editie

Lokale Politie Kruibeke / Temse en de Gemeentebesturen van Temse en Kruibeke bieden je de mogelijkheid aan om je fiets GRATIS te laten labelen, op paaszaterdag 3 april 2021 doorlopend van 10 tot 18u. Plaats van het gebeuren is het Politiekantoor AC De Zaat, Nagelheetmakerslaan te Temse.

 

Op maandag 18 januari 2021 starten de werken voor de aanleg van een veilige fietsverbinding tussen Sint-Niklaas en Temse. Tot 15 februari wordt er enkel gewerkt in de Eigenlostraat. Vanaf 15 februari tot begin juli is de Hoogkamerstraat afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Voetgangers en fietsers zullen de werken wel kunnen passeren.

European disability card

Ben je houder van een European disability card, aarzel dan niet om deze bij een politietussenkomst voor te leggen. De kaart wordt toegekend aan mensen die een (niet zichtbare) beperking hebben. Ze is strikt persoonlijk en is voor de houder een bewijs van zijn/haar beperking. Deze kaart kan onze politiemensen helpen bij het beoordelen van tussenkomsten waarbij de houders van zo’n kaart betrokken zijn.

Van 11 januari tot 7 mei wordt er in Temse gewerkt in de omgeving van de B.A. Heymanstraat.