Nieuws

Infoavond 'werken bij de politie'

Op maandag 9 december tussen 16u en 20u organiseert de politiezone Kruibeke/Temse een infoavond voor wie interesse heeft in een job bij de politie. 

Fictieve incasso... echte oplichting!

Heb jij een brief, e-mail of telefoon gekregen van een incassobureau zonder dat je weet waarvoor? Dan ben je niet alleen. De Economische Inspectie van de FOD Economie wordt overstelpt door meldingen over frauduleuze incassobureaus. Ze zetten consumenten op een agressieve wijze onder druk om onterechte rekeningen te betalen.

Opgelet! Vanaf vandaag tot eind januari 2020 zal een proefopstelling voor eenrichtingsverkeer geplaatst worden in volgende straten in Temse.
 

Online beleggingsfraude

Financiële producten waarbij grootse winst beloofd wordt. Het klinkt aanlokkelijk, maar vaak is het te mooi om waar te zijn. Oplichters die zich bezig houden met beleggingsfraude lijken vaak echte beleggingsexperts. Waakzaam zijn is dus de boodschap.

Resultaten zomercampagne BOB

Tijdens de BOB zomercampagne werden er in onze politiezone 290 alcoholtests afgenomen.

? 2.07% blies alarm

? 2.07% legde een positieve ademtest af

In totaal waren er dus 4.14% positieve testen. Iets beter dan vorige zomer, toen was dat nog 5.7%. Maar het kan nog beter! In heel Oost-Vlaanderen waren 'slechts' 2.82% van de testen positief.