Onbekende man - Herent

Verspreiding op vraag van het parket van Leuven
Plaats
Herent
Datum

Op woensdag 05 oktober 2022 omstreeks 06.30 uur werd op een maisveld gelegen aan de Mechelsesteenweg in Herent het lichaam gevonden van een onbekende man. Het lichaam was reeds in verre staat van ontbinding. Het tijdstip van overlijden ligt vermoedelijk tussen 30 april 2022 en 30 september 2022.

Tot op vandaag is de identiteit van deze man nog niet gekend.

De man was ongeveer 1m70 lang en woog 66kg. Hij had kort zwart geschoren haar en zijn lichaam was sterk behaard aan oksels, buik, boven-en onderbenen. Zijn uiterlijk was verzorgd.  

Hij had twee littekens, één ter hoogte van de onderbuik aan de rechterkant van 5 cm en één net boven de linker kniekuil van ongeveer 2.5 cm

De onbekende man droeg een lichtblauwe T-shirt van het merk “CRIVIT” met opdruk GYMTECH; een wit onderhemd zonder mouwen; een zwarte lange sportbroek van het merk “DECATHLON” maat L (34);  een zwarte boxershort met grijze en witte lijnen van het merk “JILINE” maat 8/XXL; een paar grijze fietsschoenen van het merk “SHIMANO MT 5” met kliksysteem maat 45, een paar donkerblauwe kousen met tekeningen van een tennisracket.

Labels