Welkom

Beste bezoeker,

Welkom op de website van de Lokale Politie regio Zottegem,Herzele en Sint-Lievens-Houtem. Ons korps staat onder de leiding van het Politiecollege wat bestaat uit de drie burgemeesters en de korpschef, eerste Hoofdcommissaris Tom De Saveur. Je kan ons vinden op het hoofdcommissariaat in Zottegem. Daarnaast is er ook een wijkpost in Herzele en een wijkpost in Sint-Lievens-Houtem  ter beschikking. 

Op deze website kan je gemakkelijk een aangifte doen (op afspraak of online), een vraag aan ons stellen, toezicht aanvragen en je wijkagent opzoeken

Wil je altijd en snel up-to-date blijven met het laatste nieuws in onze politiezone? (vb. verkeerscontroles, acties, evenementen, …) Volg dan zeker onze Facebook en Instagram pagina.

Ons Logo 

Beleefdheid, Professionalisme en Respect zijn de drie kernwaarden van ons korps.

Wij streven ernaar om deze korpswaarden uit te dragen in onze dagelijkse taken en jullie aldus een excellente politiezorg trachten aan te bieden.

logomiddel

Contact

Wij hopen dat je op deze site de info terugvindt die je nodig hebt. Indien niet, aarzel niet ons een vraag te stellen via het contactformulier of via dit nummer 093644730. Wij helpen je graag verder. 

Wil je bovendien altijd op de hoogte blijven van nieuws omtrent onze politiezone (verkeer, controle, evenementen, enz), volg ons dan zeker op Facebook en Instagram!

In naam van het gehele korps,

Tom De Saveur,
Korpschef

kernwaarden