Slagen en verwondingen in Antwerpen

Verspreid op vraag van het Parket van Antwerpen, afdeling Antwerpen
Plaats
Antwerpen
Datum

In de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 oktober 2018, omstreeks 04u10 werd een jongeman in het gezicht geslagen met een metalen fietsslot. Hij werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Even daarvoor fietste het slachtoffer, samen met twee andere personen, aan het kruispunt van de Van Eycklei met de Rubenslei en kruisten daar twee jongemannen met hun fiets. Er ontstond een woordenwisseling en eens aangekomen op de Brialmontlei stapten de vijf personen af van hun fiets.
Een jongeman nam zijn fietsslot en sloeg hiermee op het oog van het slachtoffer waardoor deze op de grond viel. Nadien fietste de dader, samen met zijn vriend, richting de Belgiëlei en de Plantin Moretuslei.

Beschrijving van de dader:
een blanke jongeman van 18 jaar oud. Hij is 1m75 groot en normaal gebouwd. Hij heeft lichtbruin haar. Op het moment van de feiten droeg hij een witte trui witte baskets en een lichte jeansbroek.

Beschrijving van de vriend van de dader:
hij heeft ongeveer dezelfde leeftijd als de dader. Hij is normaal gebouwd en heeft fel blond haar. Hij draagt een donkergrijze jeans, een zwarte trui en zwarte bomberjacket.

Ook aan de jongens zelf wordt gevraagd om zich te melden.