Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel voor dringende politiehulp 101.
Banner federale politie

News

Surfons Tranquille: Attention aux ''love'' escroqueries

Op vraag van slachtoffer Serge komen we terug op een bepaalde variant van oplichterij.
Serge is een 44-jarige vrijgezel bij wie de eenzaamheid zwaar doorweegt. Een vriend vertelde hem over Russische vrouwen die willen immigreren omdat ze in hun land geen gemakkelijk leven hebben. Die gaf hem het adres van een datingsite.

Légion d’Honneur pour Catherine De Bolle et Claude Fontaine

Op dinsdag 17 oktober 2017 reikte Claude-France Arnould, de Franse ambassadeur in België, het ereteken van Officier in de Nationale Orde van het Legioen van Eer uit aan commissaris-generaal Catherine De Bolle en directeur-generaal van de gerechtelijke politie Claude Fontaine.

Een auto in goede staat heeft alleen maar voordelen

Alles wat je gebruikt, is onderhevig aan slijtage, ook je auto. Toch stellen sommigen het nazicht en onderhoud van hun auto al eens uit.

Surfons Tranquille: Quelques conseils contre les messages non-sollicités

Vorige week hadden we het over de preventiecampagne tegen phishing. En omdat de verzenders van dergelijke mails uw adres nodig hebben, geven we u nog enkele tips om u hiervoor te behoeden. 

Samenwerking Federale Politie en Ouders van Verongelukte Kinderen leidt tot pakkend resultaat

BRUSSEL, 09/10/2017. - Vandaag toonden de vereniging van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) en de Federale Politie het resultaat van hun bijzondere samenwerking aan de media.