Nieuws

Doe nu ook aangifte vanuit uw kot : uitbreiding Police on web

Ook in deze coronatijden blijft de politie niet bij de pakken zitten, integendeel. Ze werkt naarstig voort aan het verbeteren van haar dienstverlening en zet daarmee ook verdere stappen in de digitale wereld. Vanaf vandaag zijn de feiten waarvan u op afstand aangifte kan doen via het digitaal loket, verder uitgebreid om ervoor te zorgen dat u zich niet hoeft te verplaatsen naar het politiecommissariaat.

112 de app die levens redt !

Brandweer, ziekenwagen of politie nodig?
Met de app 112BE kan je ze in één klik oproepen.
Voordelen: onmiddellijk contact, een betere lokalisatie, automatische overdracht van je gegevens en een live chat.
Installeer de app vandaag nog!

Veilig Surfen: De magie van e-love, ook in tijden van lockdown

De Covid-19-crisis biedt cybercriminelen een buitenkans. E-love is een oplichtingspraktijk die nog steeds werkt. Let op! 

Wees gerust, de rekrutering gaat door ondanks de coronamaatregelen! Op zoek naar een baan? Werken bij de politie is een geweldige werkomgeving, verantwoordelijkheden, carrièremogelijkheden, werkzekerheid,... Wil je alles weten over jobkansen bij de Belgische politie? Volg de online informatiesessies en solliciteer nu op www.jobpol.be

Veilig Surfen: Apps die je in de val lokken

Tijdens de lockdown heb je misschien ter ontspanning spelletjes op je smartphone geïnstalleerd. Wees voorzichtig! Gewiekste hackers hebben in bepaalde applicaties een kwaadwillige code verborgen. In totaal gaat het om 66 apps.