Nieuws

11 miljoen redenen om de regels na te leven

Jullie gezondheid beschermen is ook een prioriteit voor ons. We geven het voorbeeld door deel te nemen aan de campagne #11miljoenredenen. Ontdek wekelijks onze nieuwe getuigen.  

Koning Winter is in het land. Sneeuwpret voor sommigen, maar op de weg kan het gevaarlijk zijn.   De strooidiensten rukken uit om de wegen vrij te houden van sneeuw en ijs. Maar je kan het ook zelf veiliger maken. Kijk Uit geeft tips.

Zes jaar geleden werd een terreurcel ontmanteld in Verviers

Het gebeurde 6 jaar geleden, op 15 januari 2015, een week na de aanslagen op Charlie Hebdo en Hyper Casher in Parijs. Het begin van een periode die gekenmerkt wordt door extremistisch geweld, dat ook in Parijs in november van hetzelfde jaar en in Brussel en Zaventem op 22 maart 2016 zal toeslaan.

Hulde aan onze winnaars! 

Het jaar 2021 is in schoonheid begonnen! De vier winnaars van de eerste 'Smart Policing Hackathon' namen officieel hun trofee in ontvangst die ze op 11 december vorig jaar hadden gewonnen. Onder de winnaars vinden we niet alleen gevestigde waarden en start-ups, maar ook getalenteerde en gemotiveerde jongeren.  

Veilig Surfen: Aanval op webbrowsers

Microsoft waarschuwt voor de malware 'Adrozek' die het veiligheidsniveau van je browser vermindert. Een woordje uitleg.