Nieuws

11 miljoen redenen om de regels na te leven

Jullie gezondheid beschermen is ook een prioriteit voor ons. We geven het voorbeeld door deel te nemen aan de campagne #11miljoenredenen. Ontdek wekelijks onze nieuwe getuigen.  

De laatste tijd zijn onze sociale contacten vooral virtueel. Hackers profiteren hiervan door u te laten geloven dat ze uw computer controleren en ze eisen losgeld. Hieronder onze tips om ervoor te zorgen dat u niet in de val trapt.

Kijk Uit: Motorrijden het ganse jaar door

In slechte weersomstandigheden met de motor rijden vraagt extra voorzichtigheid en aangepaste snelheid. Waarom ABS- en TS-systemen zeer nuttig zijn bij een glad wegdek, ondervond Kijk Uit aan den lijve dankzij een doorgedreven opleiding.

Faroek is het opsporingsprogramma van VTM. In samenwerking met het gerecht en de politiediensten gaat presentator Faroek Özgünes op zoek naar daders van misdrijven, naar vermiste personen of naar getuigen. Hij doet daarbij een beroep op de kijker.

Veilig Surfen : Waarschuwingen om abnormale verbindingen te voorkomen

Google heeft maatregelen aangekondigd om onze persoonlijke gegevens beter te beveiligen. Er zal een waarschuwing worden gegeven in geval van een abnormale verbinding.