Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel voor dringende politiehulp 101.
Banner federale politie

Nieuws

achats de fin d'année

Binnen een aantal weken is het kerst en cadeautjestijd. Velen onder ons zullen die cadeautjes online kopen. Wanneer we een nieuwe smartphone of kleren kopen, doen we dit immers vaak via het internet.

Om die aankopen niet op een nachtmerrie te laten uitdraaien, geven we enkele trucs om u te beschermen. Als het om geld gaat, zijn de oplichters immers zeer vindingrijk.

Kijk Uit:  Schuinsparkeren

De meeste van ons doen het al eens, de ene natuurlijk al wat meer dan de andere en soms gebeurt het op de meeste bizarre plekken.

Veilig Surfen: Een nieuwe oplichtingspoging in naam van Microsoft

Bij elke verandering van de Windowsomgeving, in het bijzonder in geval van een nieuwe versie, duikt er telkens opnieuw een vorm van oplichting op die heel wat slachtoffers maakt in de Angelsaksische landen. De Franstalige landen worden echter ook niet gespaard. Graag doen we u de werking van een recente versie uit de doeken.

 

Catherine De Bolle

De Commissaris-Generaal heeft vandaag vernomen dat ze verkozen is als de toekomstige Executive director van Europol. Ze zal deze functie uitvoeren ten laatste op 1 mei 2018. Vanaf dan neemt ze de leiding van de Europese politiedienst in Den Haag. Het mandaat geldt voor vier jaar.
 

Kijk Uit: Jij bobt toch ook?

Iedereen kent Bob, maar niet iedereen “bobt”, want drinken en rijden blijft helaas één van de belangrijkste “killers” in het verkeer.

Laatste nieuws