Verdacht overlijden van Alain LOMBAYA LONGANZA MAZENGE

Verspreid op vraag van de Procureur des Konings te Brussel en van Onderzoeksrechter Bernardo Mendez
Plaats
Ukkel - Ukkel
Datum

Op zaterdag 10 april 2010 werd het lichaam gevonden van de 30-jarige Alain LOMBAYA LONGANZA MAZENGE. Het lichaam werd gevonden in Ukkel, in het Zoniënbos, nabij de kruising van de Lorrainedreeg en de Sint Hubertusdreef.

De vindplaats stemt niet overeen met de plaatsen die de man normaal bezocht. Alain LOMBAYA vertoefde doorgaans in de omgeving van de Naamse Poort, de Matongéwijk en de parking van de Basiliek. De omstandigheden van zijn overlijden zijn verdacht gezien zijn jonge leeftijd en de plaats waar hij werd gevonden.

Alain LOMBAYA werd voor het laatst in leven gezien op vrijdag 9 april 2010. Hij werd die avond rond 11 uur opgemerkt aan de tramhalte « Goffin » in Ganshoren. Hij zou mogelijk de tram van lijn 19 hebben genomen richting « De Wand ».

Alain LOMBAYA LONGANZA MAZENGE was 30. Hij was slank en ongeveer 1m70 lang. Hij had halflang zwart haar in vlechten naar achter gekamd. Hij had een snor en een sikje. Hij droeg een zwarte vest, een geruit hemd met rode en blauwe kleuren, een grijze jeansbroek, paarse schoenen en een grijze muts met blauwe, witte en oranje kleuren. Hij had ook een groene hoofdtelefoon bij zich.